RADIO CIUTAT DE BADALONA CELEBRA 30 ANYS DE VIDA

Avui 7 de juliol, Ràdio Ciutat de Badalona celebra els seus 30 anys de vida. Amb aquest motiu, durant tot aquest dia, la programació es traslladarà dels estudis del carrer de Sant Agustí fins al TEATRE PRINCIPAL
Això permetrà que, des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, s’ofereixi a tots els oients uns continguts marcats per aquesta efemèride i actuacions en directe en alguns dels programes habituals. Alhora, tothom que ho desitgi podrà assistir-hi, per veure com es fa l’emissió.

D’altra banda, s’han dissenyat també diverses accions paral·leles, amb la col·laboració dels casals esportius i de joves que durant aquests dies s’estan fent a Badalona. Per als nens i nenes de 3 a 6 anys, ha estat convocat un concurs de dibuix amb l’aniversari de la ràdio com a tema. Per als casals amb participants en edats compreses entre els 7 i els 16 anys, l’equivalent consisteix en un concurs d’eslògans sobre el mateix tema. La millor d’aquestes propostes serà utilitzada com a falca publicitària de Ràdio Ciutat durant els propers mesos.

ACTIVITAT A LA PLATJA

Entre les 11 i les 12 h, es fa una acció promocional a la zona de platja de davant de l’estàtua de Roca i Pi, es portarà a terme la gravació televisiva d’una performance, amb la participació de tots els nens, nenes i joves dels diversos casals col·laboradors. S’espera l’assistència d’uns 600 participants. Tots ells faran una acció dinamitzadora amb música, prèviament assajada, que serà després un espot de Ràdio Ciutat emès a Televisió Badalona. L’acció compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament, el centre de fitness Aqua Go i diverses firmes comercials.



Font informació: Web Ajuntament de Badalona
Imatge: Anunci publicat en la Revista El Tot 1485

Comentaris

Entrades populars