La web del Pont del Petroli

La web www.pontdelpetroli.org es un espai informatiu que val la pena conèixer.

Al Pont del Petroli hi ha instal·lats un seguit d'instruments per a fer mesures ambientals i biològiques, que permet aprofitar la singularitat d’aquest equipament com a plataforma d’estudi i divulgació d’aspectes relacionats amb el medi marí.























Citant textualment el que diu la web:

Els principals objectius són :

1) la seva utilització com a plataforma científica per dur a terme estudis relacionats amb el canvi climàtic, energies alternatives, dinàmica del litoral, etc.

2) facilitar als ciutadans informació de les condicions ambientals en l’entorn del pantalà (temperatures de l’aigua i atmosfèriques, estat de la mar, qualitat de l’aigua, radiació solar, etc).

3) aportar una nova eina de sensibilització i educació ambiental mitjançant la divulgació de la informació obtinguda i els treballs desenvolupats.


A mes disposa d'una webcam on s'actualitzen cada mig hora les imatges i podem veure l'evolució dia-nit, el transit sobre el pont, el estat de la mar, les activitats de pesca nocturnes etc.



També hi ha una secció didàctica que permet conèixer qüestions sobre meteorologia, clima, dinàmica marítima, flora i fauna marina etc.

Comentaris

Entrades populars