Passejada pel front litoral de Badalona en el quetx Ciutat Badalona.


Després d’un procés de recuperació integral del quetx Ciutat Badalona, una embarcació clàssica que Marina Badalona va adquirir el 2006, ja està a punt per hissar veles de nou. Us proposem ser els primers en embarcar en aquesta aventura. La passejada temàtica consisteix en observar Badalona des del mar, i conèixer els seus turons i les seves torres. El nostre sky line.



El quetx Ciutat Badalona ja està a punt per tornar a navegar. De la mà de l’Associació d’Amics del quetx Ciutat Badalona, s’han programat tres sortides temàtiques obertes a tota la ciutat durant caps de setmana d’octubre, novembre i desembre. El dissabte 22 d’octubre us proposem l’aventura de “Descobrir Badalona des del mar. El nostre sky line”. 

El diumenge, 20 de novembre, el passeig pel litoral serà sobre “Avistament i reconeixement d’aus marines del nostre litoral”. I la tercera cita del trimestre “Va de pirates. Les incursions en la nostra costa.” 

Les places a cada sortida estan limitades al passatge de l’embarcació, fixat en 28 persones. De manera que Marina Badalona efectuarà les reserves conforme es confirmin que s’han seguit les indicacions oportunes, que les farem arribar en el moment que enviïn un correu electrònic mostrant el seu interès per les sortides a port@marinabadalona.cat . L’hora d’embarcament per a les passejades són les 11.00 hores en el Moll de Capitania i la previsió de retorn està programada a les 14.00 hores. 



La tarifa és de 12 euros per adults i 8 euros infantil (fins a 12 anys). S’aplica un 10% de descompte als membres de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona. En el moment de la inscripció han d’acreditar la seva condició d’associats. S’ha de venir amb roba i calçat còmode i d’abric. Els menors han d’assistir acompanyats de persones adultes. El calendari es pot alterar per raons meteorològiques o de força major i la sortida quedaria ajornada per a una altra ocasió.

Font informació: Ajuntament de BadalonaMarina Badalona

Comentaris

Entrades populars