Qui és en Pere Soto?



En Pere Soto és un virtuós de la guitarra. Va començar a tocar-la quan tenia quatre anys i el més curiós és que mai no ha cursat estudis de música. Malgrat això, ha compost una gran quantitat d'obres per a diversos instruments (fins i tot per a arpa) i una òpera. La seva especialitat és el jazz i des de fa uns quants anys es dedica a fer concerts interpretant Django Reinhardt. S'assembla força al personatge de Sean Penn a la pel·lícula de Woody Allen “Acordes y desacuerdos”.

Com que en Pere no és profeta a la seva terra, des de fa temps passa uns mesos cada any a Mèxic, des d'on pot fer el salt als EUA, on té més feina. Això sí, sempre jugant amb la data de caducitat dels visats, la qual cosa li ha comportat més d'un problema amb la policia d'immigració.

El músic badaloní Pere Soto és a Mèxic i ho està passant malament. Tot just fa un parell de mesos una pedra li va perforar la vesícula. Després d'una primera intervenció va patir una greu infecció. Va caldre una altra operació i ara fa pocs dies ha aconseguit finalment sortir de la UCI. El seu estat de salut encara és molt delicat i de moment no pot tornar a casa.

Com que a Mèxic no hi ha una sanitat gratuïta, en Pere ha hagut de fer front a les despeses hospitalàries que fins ara s'eleven a uns 15.000 euros. En Pere és un músic que viu pràcticament al dia. Per tal d'ajudar-lo els seus companys i amics han organitzat un seguit d'actes per tal de recaptar diners:

Dos d'ells ja s'han realitzat (Un concert a la sala Luz de Gas dilluns 6 de febrer a les 21 hores i un concert al Teatre Principal de Badalona ahir dijous 9 de febrer a les 19 hores.

Però també s'ha creat:
  • Una pàgina de microfunding on es poden fer aportacions
Esperem que amb aquesta ajuda en Pere pugui tornar a Badalona el més aviat possible.


Comentaris

Entrades populars