Havaneres al Port de Badalona. Divendres 29 juny 22:00 hores

Nota de premsa / Font: Marina Badalona

Un concert d’havaneres i cremat en el Port marquen, el divendres 29 de juny, l’inici de festes de l’AVV del Front Marítim.

El dia 8 de juliol s’ha programat jornades de portes obertes per practicar rem.

En el marc del programa de dinamització de l’estiu del Port Esportiu de Badalona, el divendres 29 de juny, el grup de Badalona Barcanova ofereix un concert d’havaneres. L’actuació començarà a les 22.00 hores i en el descans s’oferirà rom cremat als assistents. L’espai triat és el Moll Nord, en la petita plaça configurada entre diferents terrasses de l’àrea de restauració.





D’altra banda, en el marc de les activitats orientades al foment de la pràctica d’esports nàutics, per al diumenge 8 de juliol s’ha programat una jornada de portes obertes per acostar el rem a tota la ciutat.

Així, a partir de les 9.30 hores, amb relleus de tripulacions cada 45 minuts, llaguts del Club de Rem Badalona, de la secció de rem del Club Natació Badalona
de la secció de rem del Club Nàutic Betulo estaran a disposició de tothom qui vulgui practicar un esport ben saludable a l’aire lliure, en una pista excepcional com és el mar.
Les persones interessades s’han d’adreçar a port@marinabadalona.cat , des d’on se’ls respondrà tot assignant hora i llagut. Es recomana assistir-hi amb calçat i roba còmoda.


Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes a tota la ciutat. Al port s’hi pot accedir en transport públic amb la línia BD7, la bicicleta és també un vehicle força recomanat i des de fa unes setmanes, s’ha sumat l’accés des del final del passeig marítim a través d’una passera que connecta aquesta trama de ciutat amb el port.


Comentaris

Entrades populars