10, 11 i 12 de maig 2013 / Festival del Mar al Port de Badalona




El Port de Badalona acollirà aquest cap de setmana, des de divendres 10 i fins a diumenge 12, la celebració del Festival del Mar, un certamen pensat per acostar la nàutica als ciutadans a través de diverses activitats i ofertes de compra. A més de la segona edició del Festival del Mar, el Port de Badalona és també l’escenari de la I Fira Nàutica


El Festival del Mar reunirà una trentena d’empreses expositores i una oferta comercial amb oportunitats de compra de mig centenar d’embarcacions. També hi haurà oferta comercial de serveis i accessoris nàutics de tota mena.

A banda del vessant comercial, el Festival del Mar té un programa d’activitats socials i festives com sortides en vaixell, inclòs el quetx Ciutat Badalona; navegació amb caiac i vela lleugera; un simulacre de rescat marítim des d’una embarcació; o una demostració de materials per a salvament a l’aigua. També es duran a terme la Regata Festival del Mar-I Fira Nàutica Port Badalona i una regata amb patí de vela.


A més, s’han organitzat unes jornades gastronòmiques, en les quals els restaurants del port oferiran una tapa i un menú del dia; visites guiades a la Confraria de Pescadors; diverses actuacions musicals; tallers i xerrades informatives; i una sortida d’un grup d’embarcacions que duran el nom de la Flota del Dimoni, i que divendres a la nit sortiran per veure el Piromusical i la Cremada del Dimoni des del mar.

Font informació text: Ajuntament de Badalona

Comentaris

Entrades populars