XII Aquatló Ciutat de Badalona / 12 octubre 2014

La competició combina atletisme i natació en una prova de resistència que té com a escenaris la platja, el passeig Marítim i el passeig de la Rambla
La platja, el passeig de la Rambla i el passeig Marítim seran l’escenari aquest diumenge 12 d’octubre, a partir de les 10 hores, de l’onzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, una competició organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona.
L’aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l’atleta realitza dues disciplines: l’atletisme i la natació, distribuïdes en tres parts: la primera és una cursa a peu de 2,5 quilòmetres, la segueix una de natació d’1 quilòmetre; i acaba amb una altra cursa a peu de 2,5 quilòmetres.
La prova començarà en el passeig Marítim, a l’alçada de la platja dels Pescadors, a les 10 hores; mentre que la línia d’arribada estarà situada al passeig de la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi, on a les 12 hores, aproximadament, es lliuraran els trofeus.
El regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, serà l’encarregat de lliurar els premis als guanyadors de la prova.
L’Aquatló Ciutat de Badalona forma part del Circuit Català i de la Lliga de Clubs d’Aquatló, i se celebra amb el Campionat de Catalunya per Grup d’Edat que atorga la Federació Catalana de Triatló.
Font informació e imatge: Ajuntament de Badalona

Comentaris

Entrades populars