Festa Medieval 2015 a Badalona

La Festa seguirà els dies 17, 18 i 19 d’abril als barris de Canyadó i Dalt la Vila, i a la platja dels Pescadors.

Fer clic sobre l'imatge per veure tota la programació:


La Festa Medieval de Badalona comença aquest cap de setmana amb diversos actes que es faran al Front Marítim i al port de Badalona i que tenen com a protagonistes els pirates. La Festa està organitzada per l’Ajuntament de Badalona, l’Associació Festa Medieval Sant Jordi i Marina Badalona, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Municipis Medievals.
Després d’aquest primer cap de setmana, la Festa Medieval de Badalona continuarà el divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 d’abril als barris de Dalt de la Vila i Canyadó, així com a la platja dels Pescadors, que és on hi haurà un desembarcament pirata.
Amb el lema “Pirates a Badalona”, aquest any la festa inclou una Passejada pirata pel litoral a bord del Quetx Ciutat de Badalona, que es farà dissabte 11 d’abril de 9.30 a 12 hores. El mateix dissabte hi haurà un Mercat pirata que s’obrirà a les 10 hores al Front Marítim; l’acció teatral Vénen els pirates a les 20 hores al pont del Petroli, que anirà seguida d’un Correfoc pirata; i un Castell de focs a les 21.15 hores al passeig Marítim.
L’endemà diumenge 12 d’abril seguiran les activitats al Font Marítim amb Tallers de salEnlairada d’estels i unDinar popular amb una degustació de l’arròs pirata.
Durant tota la Festa Medieval es podrà aparcar de forma gratuïta al port de Badalona. Per obtenir tota la informació sobre els horaris de la sortida pel litoral en el Quetx Ciutat de Badalona es pot consultar la pàgina web www.marinabadalona.cat.

Font informació i imatge: Ajuntament de Badalona

Comentaris

Entrades populars